Skip to main content

Vi vill gärna berätta om våra planer för Trivselboende i Ramlösa Port.

Fredag 10 december 2021 kl 10.30 - 12.30 i Ramlösakyrkan vill vi ta chansen att berätta mer om våra planer och lyssna in vilka behov som finns och vad man skulle uppskatta i ett Trivselboende. Vi har även bjudit in Oskar Jonsson som forskar om välbefinnande i relation till utformning och gestaltning av boende. Han kommer ge oss en kort föreläsning i ämnet. Vi bjuder på smörgåstårta och kaffe.

För att veta hur många som kommer vill vi gärna att du anmäler dig till oss via www.lansa.se/anmalan senast 6 december. Anmälan är inte bindande. Varmt välkommen!

Happy old couple

Om Lansa

Lansa utvecklar, förvärvar och förvaltar bostadsfastigheter med målet att skapa trygga hem för stolta hyresgäster. I alla etableringar ställs höga krav på läge, kvalité, hållbarhet och trygghet och investeringarna är långsiktiga. Med ambitionen att vara marknadens mest gröna bostadsbolag har vi en långsiktig syn på vårt fastighetsägande.

Detta ger oss väldigt bra förutsättningar att arbeta med hållbarhetsfrågor. För oss är det en självklarhet att vi i vår verksamhet ska ha stort fokus på miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet och att ha en positiv påverkan inom de områden vi verkar. Lansa ägs av flera länsbolag inom Länsförsäkringsgruppen.
Läs mer om oss på www.lansa.se

Kontakt Ramlösa Port

ramlosaport@lansa.se

Lansa Fastigheter AB Box 3035, 400 10 Göteborg
www.lansa.se